Šta je SEO?

SEO optimizacija je praksa povećanja količine i kvalitete prometa na vašoj web stranici putem organskih rezultata.
Da bi ste shvatili šta SEO zapravo znači, analizirat ćemo njene elemente:
Kvaliteta prometa. Možete privući sve posjetioce na svijetu, ali ako dolaze na vašu web stranicu jer im Google kaže da ste izvor za Appleove računare, a Vi ste u stvarnosti poljoprivrednik koji prodaje jabuke, to nije kvalitetan promet. Umjesto toga želite privući posjetitelje koji su iskreno zainteresirani za proizvode koje nudite.
Količina prometa. Nakon što dobijete prave posjetioce klikom sa stranica koje su rezultat tražilice, takav promet je što veći to i bolji.
Organski rezultati. Oglasi čine značajan dio mnogih stranica kao rezultat tražilice. Organski promet je bilo koji promet koji ne morate platiti.

Zašto Vam je potreban SEO?

Većinom web prometa upravljaju glavne komercijalne tražilice, Google, Bing i Yahoo. Iako društvene mreže i druge vrste prometa mogu generirati posjete Vašoj web stranici, tražilice su primarna metoda za navigaciju za većinu korisnika Interneta. To vrijedi bilo da Vaša web stranica pruža sadržaj, usluge, proizvode, informacije ili samo nešto drugo.
Tražilice su jedinstveni u tome što pružaju ciljani promet – ljude koji traže baš ono što Vi nudite. Ako tražilice ne mogu pronaći Vašu web stranicu ili dodati Vaš sadržaj u svoje baze podataka, propuštate velike prilike za usmjeravanje prometa na Vašu web stranicu.
Upiti za pretraživanje – riječi koje korisnici upisuju u okvir za pretraživanje – nose izvanrednu vrijednost. Iskustvo je pokazalo da promet sa tražilice može izgraditi ili srušiti uspjeh neke organizacije. Ciljani promet na web stranicu može pružiti publicitet, prihod i izloženost tržištu kao ni jedan drugi kanal marketinga. Ulaganje u SEO može imati iznimnu stopu povrata u odnosu na druge vrste marketinga i promocije.

On page optimizacija

Off page optimizacija

Istraživanje ključnih riječi

Optimizacija konverzija

Link building (gradnja linkova)

Lokalni SEO

Nadogradite svoj paket u svakom trenutku!

Osnovni paket

500,00 KM na mjesečnom nivou

  • Analiziramo Vašu Web stranicu
  • Poboljšanje brzine sajta
  • Istraživanje i odabir ključnih riječi
  • Analiza konkurencije
  • On i Off site optimizacija
  • Optimizacija sadržaja
  • Link building (gradnja linkova)
  • Uklanjanje loših linkova
  • Praćenje statistika

+

Posebna ponuda

Kreiranje i optimizacija Google My Business profila.

Profesionalna optimizacija GMB profila za lokalnu pretragu. Lokalna pretraga je nevjerojatno efikasan način povećanja prometa na tržištu online poslovanje. Uz pravilnu optimizaciju mogućit će Vam da privučete nove kupce.

Proces optimizacije

Analiza tržišta i konkurencije
Istraživanje i odabir ključnih riječi
On page optimizacija
Dodatna usavršavanja kroz Webmaster tools
Unaprijediti strukturu sajta
Analiza rezultata