Zakaži sastanak

SDM – Regionalni digitalni stučnjaci stižu u glavni grad

Digitalni kanali komunikacije u svijetu su se već popeli na vrh prioriteta gotovo svih velikih kompanija. I u BiH sve je veća potreba za edukovanim digitalnim stručnjacima koji će svojim poslodavcima omogućiti zdravu, korisnu i isplativu komunikaciju na digitalnim platformama.

Ova vrsta marketinga nije više pitanje izbora, već apsolutna potreba za svako poslovanje.

15. i 16. novembra u hotelu Ibis Styles u Sarajevu održat će se drugi Sarajevo Digital Marketing seminar na kojem će učesnici imati priliku naučiti mnogo digitalnih vještina koje mogu koristiti kako bi unaprijedili poslovanje i omogućili svojoj kompaniji kvalitetno prisustvo i akciju na digitalnim platformama.

Prošlogodišnji seminar imao je ocjenu 4.8 od mogućih 5, pa smo odlučili da ove godine idemo sa dva dana. Također smo odlučili posebnu pažnju na ovogodišnjem seminaru posvetimo turizmu, odnosno digitalnim procesima koji poboljšavaju rezultate kampanja turističkih djelatnika. Za drugi dan smo pripremili Google Ads radionicu sa Miroslavom Vargom, koji će nam objasniti zašto je Google Ads oglašavanje važno. Google AdWords vam daje mogućnost da se nađete prvi na Guglu i to baš u trenutku kada turista traži ono što vi nudite! Biće nam čast da ćemo ove godine ugostiti neke od najvećih stručnjaka i konsultanata koji se bave tom tematikom, jedan od predavača biće i jedan od najuspješnijih konsultanata za online turistički marketing Milan Stojković koji će nam prezentovati kako do popunjenog smještaja uz pomoć digitalnog marketinga.

Prvi dan seminara obilježit će predavanja digitalaca koji sarađuju sa najvećim svjetskim kompanijama, dok će drugi dan kao što smo naveli obilježiti Google radionica sa Miroslavom Vargom vodećim regionalnim stručnjakom za Google oglase i jednim od rijetkih certificiranih Google trenera u Evropi.

“Zaista smo se potrudili da predavanja budu kvalitetna i korisna te da na pravi način pokrijemo širok dijapazon digital marketing procesa. Facebook, Instagram, Google, SEO optimiziacija… teme su o kojima će učesnici seminara naučiti mnogo. Predavači poput Nedima Šabića od kojeg  ćete naučiti dosta o samom contentu kako bi ga bolje prilagodili za SEO i rangiranje. Nedim je vrhunski predavač koji je u SEO businessu od 2002. godine. Jedan je od organizatora marketing konferencije „Konverzija”. Andrej Tonković i Dušan Pilipović koji su direktori izuzetno uspješnih digital marketing agencija garancija su za kvalitetan sadržaj seminara. Tu je i specijalista za SEO Nenad Pantelić i Facebook i Instagram marketing stručnjak Adin Seferović koji će nam otkriti kako dobiti Blue Badge na Facebooku. Biografije predavača i rezervacije karata možete obaviti na našoj web stranici www.sarajevomarketing.com” dodali su organizatori.

Vargine Google Čarolije

Važno je napomenuti da prvih 25 učesnika koji rezervišu kartu besplatno dobijaju učešće na cjelodnevnoj radionici Miroslava Varge certificiranog Google trenera čija predavanja uvijek dobijaju samo najveće ocjene učesnika seminara.

Sarajevo Digital Marketing seminar ima za cilj da okupi marketing menadžere, preduzetnike, kao i sve individualce koji ne žele da zaostaju, već da unaprijede znanje i vještine na polju digitalnog marketinga. Iza ideje o ovom projektu stoje partnerske kompanije otc.ba i webmajstor.ba.

Iskoristite ovu sjajnu priliku i posjetite jedan od najboljih seminara u regionu ove godine.

Organizatori za kompanije i grupne prijave obezbjeđuju i dodatne popuste. Investicija u znanje najbolja je investicija zato se ne dvoumite i učestvujte na seminaru koji će garantovano unaprijediti vaše digitalne performanse.

ZADNJE

05/09/2023
HUB387 - SEO optimizacija

Cilj kampanje je bio postizanje pozicija u TOP 3 rezultata na Google pretrazi za ključne riječi "coworking space" i "coworking space Sarajevo". Kampanja je uspješno ostvarena u roku od 6 mjeseci. U nastavku ćemo detaljnije opisati proces izrade i postignute rezultate.


30/01/2023
Rent a Car - Kako se boriti sa velikim agencijama?

Usluge iznajmljivanja automobila mogu biti pravna noćna mora za vlasnike agencija. Konkurencija se toliko raširila da ih samo u blizini aerodroma ima na desetine, a da ne spominjemo da svaki hotel ima agenciju sa kojom sarađuje.


18/09/2022
5 načina da iskoristite digitalni i tradicionalni marketing

Digitalni marketing je neophodan, ali ne zaboravite tradicionalni marketing za još bolje rezultate. Sada više nego ikad, potrošači istražuju proizvode i usluge na mreži prije kupovine.


Spremni

za saradnju?
[email protected]
Budite među prvima 
na Google pretrazi.
Nalazimo se na adresi

Džemala Bijedića 279, 71000 Sarajevo

71-75 Shelton Street, London
WC2H 9JQ, UK
Nazovite nas

+387 62 092 827
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram