Pravila privatnosti

Lične Informacije: Agencija "WebMajstor" ne sakuplja lične informacije o posetiocima naše web stranice.

Zaštita informacija: Iako ne sakupljamo lične informacije, implementiramo niz sigurnosnih mjera da očuvamo sigurnost podataka na našoj stranici.

Kolačići: Naša web stranica može koristiti "kolačiće" kako bi poboljšala korisničko iskustvo, ali ne za sakupljanje ličnih informacija.

Projekti za klijente: Ukoliko dobijemo saglasnost od klijenta, možemo prikazati projekte koje smo realizovali za njih kao referentne poslove, bez otkrivanja ličnih ili poverljivih podataka.

Uslovi korištenja

Prihvatanje uslova: Korištenjem naše web stranice, pristajete na naše uslove korištenja.

Vlasništvo nad informacijama: Sadržaj i informacije na ovoj stranici su vlasništvo Agencije "WebMajstor" i zaštićeni su zakonom o autorskim pravima.

Odgovornost za klijentske web stranice: Agencija "WebMajstor" ne odgovara za sadržaj web stranica koje smo izradili za klijente i koje se mogu pronaći u našem portfoliu.

Promjene uslova: Agencija "WebMajstor" zadržava pravo da u bilo kojem trenutku izmijeni ili osvježi ove uslove korištenja i pravila privatnosti.

Kontakt: Za sva pitanja ili komentare vezane za ove uslove korištenja i pravila privatnosti, kontaktirajte nas na [email protected] ili na broj 062 092 827.
Webmajstor je registrovan kao OD i na domaćem tržištu radimo na poslovima digitalnog marketinga. Naša specijalnostu su izrada web stranica, SEO i Google oglašavanje. Tim u Londonu radi na razvoju SEO software-a. 
Webmajstor trenutno nije u sistemu PDV-a.
Kontakt
Džemala Bijedića 279, Sarajevo
71-75 Shelton Street, London
+387 61 456 453
Informacije
Politika privatnosti
Zakaži sastanak/konsultacije
Analiza web stranice
SDM seminar
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram