O našoj kompaniji

 

Poznati smo po izuzetnom kvalitetu usluge i susretljivošću našim klijentima. Nudimo usluge razvoja web stranica, dizajna, SEO (Search Engine Optimization) i konsultovanje i marketing na društvenim medijima. Naš tim okuplja inteligentne i kreativne ljude osposobljene sa najnovijim tehnologijama, upijajući nova saznanja svakodnevno uz stalnu opskrbu kafom.

 

 • Strategija digitalnih medija

  Pomoću pravilne strategije digitalnih medija možemo pronaći vašu web lokaciju, povećati publiku ili povećati prihod.

   
 • Organizacija podataka

  Organizacija podataka, generalno se odnosi na način klasificiranja i organiziranja skupova podataka kako bi ih učinili korisnijima.

   
 • Web site naklonjen pretraživaču

  Prijateljski naklonjen site prema pretraživaču rezultat je tehničke stručnosti tima, koji uzima u obzir mnoga pitanja koja mogu stati na putu ka optimizaciji.

Naša vizija

 

Naša vizija je izgraditi plodne, dugoročne odnose i pretvoriti Vaša očekivanja u stvarnost. Možemo Vam pomoći da razvijate i implementirate učinkovite strategije digitalnog marketinga, online prodaje i angažmana. Mi radimo dizajn i razvoj web stranica, SEO, društvene medije, marketing sadržaja web stranica.

Kombinujemo tehničku, sadržajnu i kreativnu stručnost sa poznavanjem poslovne i marketinške strategije kako bismo stvorili kvalitetne i optimizirane web stranice koje oduševljavaju i Google pretraživač i stvarne ljude – i donose stvarne rezultate za naše klijente.

NAŠI CILJEVI

 

Naši ciljevi su povezani s Vašim rezultatima

agsdi-income

Optimizujemo Vašu web stranicu za bolje rezultate

agsdi-rocket

Veća prodaja Vaših proizvoda i usluga

agsdix-smc-shopping-list-1

Kreiramo kvalitetan sadržaj za izgradnju uspješnog poslovanja na Internetu.

Predstavljamo redovan rad na razvoju Vašeg poslovanja na Internetu.