Potrebno je oko 0,05 sekundi da privučete pažnju svoje publike i izgradite prvi utisak.

Izrada web stranica

Bez profesionalno prilagođenog dizajna web stranice, vaši korisnici mogu biti jako isfrustrirani. Ovo rezultira lošom reputacijom i nižom stopom prodaje. 

Ne dozvoli da ovo bude slučaj sa tvojim biznisom. Pobrini se da te kupci lako pronađu. Investiraj u dobro dizajniranu i kvalitetnu web stranicu kako bi poboljšali profitabilnost i uspjeh svog brenda.
Zašto nas odabrati?

Zašto ti je potrebno grafičko rješenje i responzivan dizajn?

Web stranica je moćna komunikacijska platforma koja pomaže da tvoj brend bude dostupan 24/7 i da se lako povežete sa klijentima sa svih lokacija. Međutim, ne garantuju samo web stranica željeni povrat ulaganja (ROI).


Kako postići bolje rezultate sa najpopularnijim sistemom za izradu web stranica?

Na ovom pretrpanom tržištu, WordPress dizajn web stranice može biti ključna razlika u poslovanju. Omogućava ti da izbjegneš nepotrebne funkcionalnosti koji bi mogli smanjiti vrijeme učitavanja.

*Važi samo u slučaju kada se web stranica radi iz temelja, bez gotovih tema.
Uz dizajn koji jača brend i elementi prilagođeni SEO-u, izrada web stranice iz temelja je vrijedna vaše investicije.
WordPress
Nemoj koristiti već izrađene teme koje se samo postave na web stranicu i to je to. Na taj način tvoja stranica izgleda obično i postoji šansa da još neko ima istu temu. 

Povjeri potrebe svoje web stranice nama i radi sa iskusnim stručnjacima za WordPress koji će napraviti unikatnu web stranicu za tvoje potrebe. 

Mi pravimo unikatne web stranice u skladu sa potrebama naših klijenata koji onda imaju unikatnu i funkcionalnu web stranicu.
Analiza tržišta
Radimo istraživanje i analizu web stranica u tvojoj industriji kako bi ti napravili web stranicu koja će biti u skladu sa standardima oblasti u kojoj poslujete. 

Nakon analize stvaramo sadržaj koji je unikatan i provjereno tačan za posao koji obavljaš. 

Ovim pristupom osiguravamo da tvoja web stranica bude visokog kvaliteta i da zadovolji sve potrebne standarde.
Pisanje sadržaja
Naši stručnjaci za sadržaj kreiraju originalne, SEO optimizovane blog postove, opise za usluge i proizvode kako bi privukli posjetitelje da čitaju i dijele vaš sadržaj. 

Bez adekvatnog i orginalnog sadržaja vaše web stranica postaje samo jedna u nizu običnih za koje korisnici nemaju niakakav utisak nakon što završe sa posjetom.

Želimo da kreiramo sadržaj za web stranice koji će imati vrijednost za korisnike i tako graditi autoritet kroz kvalitet, a ne kvanitet.
Web hosting
Naše usluge web hostinga pružaju pouzdanost i Up Time (vrijeme u kojem je sajt dostupan), sigurnost stranice što utiče na performanse tvog web projekta. 

Pružamo korisničku podršku i besplatno uklanjanje zlonamjernih softvera poput virusa. Redovan backup i održavanje.
Responzivan sajt
Prema istraživanju koje je objavio QuBit, web stranice koje se sporo učitavaju posluju sa gubitkom od gotovo 2,6 milijardi dolara godišnjeg prihoda. 

Pobrini se da se tvoja web stranica prilagodi svim veličinama ekrana i svim uređajima kako bi se korisnici vraćali i kako bi od njih samih imali preporuke za druge korisnike.
Održavanje web stranice
Budite bezbrižni uz naš predani tim stručnjaka koji pruža sveobuhvatne usluge za tvoju web stranicu, uz potpunu podršku za održavanje. 

Naš tim provodi testiranja, te redovno pravi backup web stranice. Također, ispravljamo sve nefunkcionalne linkove, te radimo simulaciju kupovine kako bi bili sigurni u besprijekorno iskustvo posjetioca tvoje stranice.

Zašto je kvalitetan sajt vrijedna investicija?

Uz dizajn koji jača brend i elementi prilagođeni SEO-u, izrada web stranice iz temelja (bez gotovih tema) je vrijedna investicije. Još uvijek misliš da je bolje uzeti paket sa gotovim temama i na taj način uštediti na web stranici? Pogledajmo statistiku:
- 40 posto online korisnika napusti web stranicu ako se stranica učitava duže od tri sekunde (Kissmetrics) 

- 90 posto online kupaca vjeruje brendu koji pruža pozitivno korisničko iskustvo (UX) (Toptal) 

- 48 posto potrošača ističe dizajn web stranice kao krajnji odlučujući faktor u određivanju kredibiliteta poslovanja (Ironpaper) 

- 94 posto prvih utisaka odnosi se na vizuelnu privlačnost i navigaciju web stranice (ResearchGate) 


Web stranica pruža pouzdano digitalno prisustvo koje zadovoljava poslovne potrebe u smislu kvaliteta, brendiranja i upotrebljivosti. Ostavite pozitivan utisak na posjetioce svoje stranice. Webmajstor tim nudi profesionalni razvoj izrade web stranice sa custom rješenjima (bez gotovih tema).

Koji web dizajn odgovara 
tvom brendu?

Mi za dizajn web stranice obavljamo detaljne analize tržišta, procjene publike i poslovne preglede kako bi odredili optimalne mogućnosti za konverziju vaše web stranice. Identifičkujemo ciljeve, planiramo strategiju i kreiramo dizajn koji odgovara tvom marketinškom okviru. Implementacijom usluga web dizajna, pomogli smo stotinama klijenata.
Izaberi nas uštedi vrijeme, novac i uživaj u plodovima moderne i kvalitetne web stranice
Jedan od najvećih problema u marketingu danas je taj što vlasnici malih kompanija ne razumiju važnost web stranice napravljene iz temelja, bez kupovine teme i raznih dodataka. Poduzetnici obično zanemaruju brojne prednosti ulaganja u kvalitetnu web stranicu zbog velikih troškova. Nemojte napraviti istu grešku. Web stranica je ogledalo tvoje firme. 

U današnjem svijetu, većina interakcija i kupovina radi se online. Ako se tvoja web stranica ne odvaja od konkurencije, rizikuješ gubitak potencijalnih kupaca, poslovnih partnera i profitabilnog dugoročnog rasta. 

Nazovi nas sada i dopusti da ti pomognemo u povezivanju sa potencijalnim klijentima i održavanju čvrstih odnosa sa postojećim klijentima.
Naši najnoviji projekti
Web Design & UX/UI
www.adacars.ba
Web Design & UX/UI
www.nahla.ba
Web Design & UX/UI
www.beeinspired.ba
Web Design & UX/UI
www.rkvogosca.ba
Web Design & UX/UI
www.adodent.ba
Web Design & UX/UI
www.sfk2000.ba

Cjenovnik

Fokusirajte se na razvoj svog biznisa, a izradu web sajta koji će ga predstavljati prepustite nama. Ispričajte nam priču o svojoj firmi i ideji koja je pokreće, mi ćemo je pretočiti u unikatnu web prezentaciju.
PAKET 1
1200 KM
Prezentacijska web stranica
Do 5 kategorija (home, o nama, blog itd.)
Povezivanje Google Analytics-a i Google Search Console
Vrijeme isporuke 7-10 dana
Ukoliko nemate hosting, dodatno se plaća 120,00 KM na godišnjem nivou
NARUČI
PAKET 2
2000 KM
Web stranica sa naprednim tehnologijama
Do 10 kategorija (home, o nama, blog itd.)
Grafički prijedlog web stranice (do 5 izmjena na dizajnu po Vašoj želji)
Istraživanje ključnih riječi
SEO optimizacija
Vrijeme isporuke 7-10 dana
NARUČI
PAKET 3
3500 KM
Izrada web shopa i naprednih rješenja
Grafički prijedlog web stranice
Istraživanje ključnih riječi
Postavljanje platnih procesora
Custom rješenja
On i Off page SEO
Podešavanje i integracija Google My Business-a
Povezivanje Google Analytics-a i Google Search Console
NARUČI
  • Izuzetno sam zadovoljan uslugom izrade web stranice za RK Vogošća koju sam dobio od Webmajstor tima. Ekipa je bila veoma profesionalna i brzo su odgovarali na sve moje zahtjeve. Sada imamo modernu web stranicu koja se ističe među ostalim klubovima u evropi. Sve preporuke!
    RK Vogošća
  • Tražio sam profesionalnu uslugu za izradu web stranica i pronašao sam Webmajstor ekipu. Tim stručnjaka je bio veoma efikasan, od UX rješenja, implementacije do SEO optimizacije a njihova pažnja prema detaljima je impresivna. Sada imam atraktivnu web stranicu bhspirit.com koja privlači mnogo posjetilaca.
    BHSpirit
  • Vrlo lijepo iskustvo, mlada i entuzijastična ekipa koja će se potruditi da pronađe adekvatna rješenja za zahtjeve klijenta. Svojim pristupom, ozbiljnošću u radu i poštovanjem rokova opravdali su ukazano povjerenje za izradu naše nove web stranice. Radujemo se novim zajedničkim projektima.
    CEI Nahla
Webmajstor je registrovan kao OD i na domaćem tržištu radimo na poslovima digitalnog marketinga. Naša specijalnostu su izrada web stranica, SEO i Google oglašavanje. Tim u Londonu radi na razvoju SEO software-a. 
Webmajstor trenutno nije u sistemu PDV-a.
Kontakt
Džemala Bijedića 279, Sarajevo
71-75 Shelton Street, London
+387 61 456 453
Informacije
Politika privatnosti
Zakaži sastanak/konsultacije
Analiza web stranice
SDM seminar
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram