IZRADA WEB STRANICA

Pored osnovnih elemenata web dizajna koji web stranicu čine lijepom i privlačnom, potrebno je uzeti u obzir i posjetitelja stranice. Okrenutost prema korisniku i lahkoća korištenja mogu se postići obratimo li pažnju na slijedeće faktore.

Navigacija:  Arhitektura web stranice, meniji i drugi elementi navigacije moraju biti izgrađeni uzimajući u obzir način na koji korisnici pretražuju i koriste sučelje. Cilj je olakšati korisniku navigaciju po web stranici, pružajući mu zadovoljstvo pri pronalasku potrebnog sadržaja stranice.

Multimedia: Relevantni video i audio stimulans u samom dizajnu web stranice može pomoći korisnicima da shvate sadržaj stranice bolje, unapređujući razumjevanje sadržaja na lak i efikasan način.

 

Kompatibilnost: Izradite web stranicu, da jednako dobro radi na različitim pretraživačima i operativnim sistemima kako bi ste povećali njenu posjećenost.

Tehnologija:  Napredak u web tehnologijama daje dizajnerima slobodu dodavanja pokreta i inovativnosti na web stranicama, omogućujući web dizajn koji je uvijek svjež, dinamičan i profesionalan.
Interaktivno: Povećajte aktivno sudjelovanje i uključenost korisnika, dodavanjem komentara i anketa u dizajnu. Pretvorite korisnike stranice od prolaznih posjetitelja u stvarne klijente putem formi za e-poštu i prijave za bilten “newsletter”.

Kako radimo?

 

agsdix-fas fa-pencil-alt

Grafičko rješenje

Ovo je faza projekta gdje pravimo grafičko rješenje web stranice. Gdje se skelet stranice, funkcionalnost i specifikacija korisničkog iskustva skicira i dokumentuje.

agsdix-smc-responsive-1

Responsive dizajn

Responsive dizajn omogućuje da se Vaša web stranica “prilagodi” različitim veličinama ekrana.

agsdix-fas fa-code

Kodiranje i razvoj

Kodiranje radimo prateći najnovije trendove i praksu, a CMS (sistem za upravljanje sadržajem) prilagođen je klijentima.

agsdix-smc-website-1

Finalni produkt

Stvaranje visokokvalitetne web stranice zahtijeva temeljita testiranja osiguranja kvalitete na više uređaja kako bi se osiguralo da se stranice učitavaju brzo i ispravno.

Responsive dizajn

Web stranice sa responzivnim dizajnom su budućnost! Omogućavajući da se Vaša web stranica “prilagodi” različitim veličinama ekrana, odnosno koji god uređaj posjetioci stranice koristili imat će najbolji mogući izgled Vaše web stranice prilagođen uređaju.