Izrada web stranica

Uloga web stranice je da privuče i angažuje korisnika na kupovinu. Kupci vam neće dati drugu priliku da ostavite pravi dojam.

E-commerce

Nudimo uspješna rješenja za razvoj e-commerce platforme i online plaćanja za web trgovine.

CMS, WordPress, Drupal

Razvijamo sisteme kako bi vam olakšali i omogućili efikasno upravljanje web stranicom.

PHP and JS Development

Usluge razvoja softvera u: PHP, JavaScript/jQuery i Phyton.

25

E-commerce solutions

12

Websites for TOP 500 companies

17

Complex intranets for corporations

97

Popular Facebook applications

74

E-mail marketing strategies

36

Experienced Web Development Ninjas

Effective Web Development Solutions

Grafičko rješenje i responsive dizajn

Ovo je faza projekta gdje pravimo grafičko rješenje web stranice. Gdje se skelet stranice, funkcionalnost i specifikacija korisničkog iskustva skicira i dokumentuje, dok nam responsive dizajn omogućuje da se Vaša web stranica “prilagodi” različitim veličinama ekrana.

Kodiranje, razvoj i finalni produkt

Kodiranje radimo prateći najnovije trendove i praksu, a CMS (sistem za upravljanje sadržajem) prilagođen je klijentima. Stvaranje visokokvalitetne web stranice zahtijeva temeljita testiranja osiguranja kvalitete na više uređaja kako bi se osiguralo da se stranice učitavaju brzo i ispravno.

Effective Web Development Solutions

Mobile friendly web sajt

Ušli smo u novo doba korištenja interneta - konkretno, mobilnog interneta. U prosjeku ljudi  dnevno potroše  5 sati na svojim pametnim telefonima . I ne, nisu samo YouTube! Više od 50% korisnika mobilnih uređaja otkrilo je novu kompaniju ili proizvod prilikom pretraživanja na svojim uređajima. 57% korisnika interneta kažu da neće ostvariti saradnju sa kompanijom koja ima lošu web stranicu za mobilne uređaje. Imati web stranicu prilagođenu mobilnim uređajima u 2020. godini nije samo dobra ideja - imperativ je.

PREBACITE SVOJE POSLOVANJE ONLINE

Želite modernu web stranicu koja prati trendove u 2020. godini?

Popunite formu i kontaktirat ćemo vas.

Web stranica profesionalnog izgleda potreba je svake kompanije bez obzira da li prodajete fizičke ili digitalne proizvode. 80% potrošača istražuje vašu web stranicu prije nego se odluče na kupovinu proizvoda ili usluge.

Recenzije