Želite modernu web stranicu koja prati najnovije trendove?

Izrada

web-

stranica

Uloga web-stranice je da privuče i angažuje korisnika na kupovinu. Kupci vam neće dati drugu priliku da ostavite pravi dojam.

Grafičko rješenje i responzivan dizajn

Ovo je faza projekta gdje pravimo grafičko rješenje web stranice. Gdje se skelet stranice, funkcionalnost i specifikacija korisničkog iskustva skicira i dokumentuje, dok nam responsive dizajn omogućuje da se Vaša web stranica "prilagodi" različitim veličinama ekrana.

Kodiranje, razvoj i finalni produkt

Kodiranje radimo prateći najnovije trendove i praksu, a CMS (sistem za upravljanje sadržajem) prilagođen je klijentima. Stvaranje visokokvalitetne web stranice zahtijeva temeljita testiranja osiguranja kvalitete na više uređaja, kako bi se osiguralo da se stranice učitavaju brzo i ispravno.

Mobile friendly
web sajt

Ušli smo u novo doba korištenja interneta - konkretno, mobilnog interneta. U prosjeku ljudi dnevno potroše 5 sati na svojim pametnim telefonima . I ne, nisu samo na YouTube! Više od 50% korisnika mobilnih uređaja otkrilo je novu kompaniju ili proizvod prilikom pretraživanja na svojim uređajima. 57% korisnika interneta kažu da neće ostvariti saradnju sa kompanijom koja ima lošu web stranicu za mobilne uređaje. Imati web stranicu prilagođenu mobilnim uređajima u 2021. godini nije samo dobra ideja - imperativ je.
 • "Jako dobro odrađena kampanja za naš webshop topprodaja.eu. Svaka čast i pohvale."
  Edi K.
  topprodaja.eu
 • Pravo mjesto za izradu vaše
  web stranice.
  Sanadin V.

 • "Jako dobro odrađena SEO optimizacija za naš webshop.Svaka čast i pohvale."
  Silvio P.

 • "Dobro odradjen link building. Profesionalan i korektan odnos. Preporucujem."
  Manuel F.

 • "Odlično završen projekt izrade web stranice. Vrhunska kvaliteta i profesionalnost na nivou."
  Amer K.

Spremni

za saradnju?
info@webmajstor.ba
Budite među prvima 
na Google pretrazi.
Nalazimo se na adresi

Maglajska 1, 71000 Sarajevo
Nazovite nas

+387 61 770 876
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram