Zakaži sastanak

Garderoba.ba - izrada web shopa i čak 93 prodata artikla

21/05/2022

eCommerce platforme doživjele su značajan razvoj u posljednjih nekoliko godina. Od pandemije, svi modni brendovi su bili zainteresovani za redizajn svojih web stranica, a njihov put pratile su i manje trgovine koje do tada posebnu pažnju nisu davale online poslovanju.

Pregled projekta

Garderoba.ba je e-trgovina posebno dizajnirana za muškarce koji se odupiru masama i prate najnovije trednove modnih brendova kao što su Palm Angels, Dsquared i Valentino. Sajt je rađen u WooCommercu, spada među najpopularnije platforme i jednostavan je za korištenje i uređivanje artikala.

Zahtjevi za projekat

Iako se radi o eCommerce platformi, ukratko, klijent je imao nekoliko zahtjeva:

  • Moderan dizajn
  • Sortiranje po brendovima
  • Akcije na društvenim mrežama
  • Integracija sa postojećim sistemima unutar skladišta
  • Obavještenje kupcima o rasprodaji

Pristup

Webmajstor tim prolazi kroz detaljnu analizu i zahtjeve kako bi dobili efikasno rješenje koje ispunjava zahtjeve klijenta. Nakon toga, tim daje nacrt i grafički prijedlog web stranice. Nakon potvrde dizajna, počinje razvoj. Ranije smo spomenuli da smo koristili WooCommerce, a dodatno smo koristili Oxygen. Shop će zatim biti testiran i raspoređen na nekoliko testera.

Oglašavanje

Svima je poznato da SEO sporije daje rezultate. Počeli smo sa Google oglašavanjem, a za nagradu smo dobili 93 prodata artikla, za 61 kupca.

Ukoliko i vama treba rješenje za shop i veliki broj kupaca pišite nam na [email protected]

ZADNJE

05/09/2023
HUB387 - SEO optimizacija

Cilj kampanje je bio postizanje pozicija u TOP 3 rezultata na Google pretrazi za ključne riječi "coworking space" i "coworking space Sarajevo". Kampanja je uspješno ostvarena u roku od 6 mjeseci. U nastavku ćemo detaljnije opisati proces izrade i postignute rezultate.


30/01/2023
Rent a Car - Kako se boriti sa velikim agencijama?

Usluge iznajmljivanja automobila mogu biti pravna noćna mora za vlasnike agencija. Konkurencija se toliko raširila da ih samo u blizini aerodroma ima na desetine, a da ne spominjemo da svaki hotel ima agenciju sa kojom sarađuje.


18/09/2022
5 načina da iskoristite digitalni i tradicionalni marketing

Digitalni marketing je neophodan, ali ne zaboravite tradicionalni marketing za još bolje rezultate. Sada više nego ikad, potrošači istražuju proizvode i usluge na mreži prije kupovine.


Spremni

za saradnju?
[email protected]
Budite među prvima 
na Google pretrazi.
Nalazimo se na adresi

Džemala Bijedića 279, 71000 Sarajevo

71-75 Shelton Street, London
WC2H 9JQ, UK
Nazovite nas

+387 62 092 827
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram